Selecteer een pagina

Nieuwe Keukenchef Tim Ringers

We hebben fantastisch nieuws om met jullie te delen!! Met trots introduceren wij onze nieuwe keukenchef Tim Ringers.

Tim is een culinaire, creatieve chef met jarenlange ervaring in de Nederlandse gastronomie. Hij heeft eerder samen met onze chef-eigenaar Jeroen Sportel gewerkt bij Restaurant De Loohoeve in Schoonloo. In deze periode won Tim de prestigieuze titel “Top Chef de 12 Provincies”, in het gelijknamige tv programma.

Na zijn tijd bij De Loohoeve vervolgde Tim zijn carrière bij FG in Rotterdam (2 Michelin-sterren) en daarna bij Librije’s Zusje in Amsterdam (ook 2 Michelin-sterren). De afgelopen vier jaar heeft Tim als keukenchef Het Pomphuis in Groningen op de kaart gezet.

Samen met Jeroen en souschef Maarten, zal Tim de keuken van Vive la Vie naar een nog hoger plan brengen. We kunnen niet wachten om jullie te laten proeven van de heerlijke gerechten die dit topteam zal gaan creëren.

Nina naar de Finale van de NHGP

Onze veelbelovende maître NinaVeldhuis heeft zich geplaatst voor de de finale van Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2024! Dit is een belangrijke wedstrijd voor jong gastronomisch talent. Met haar leeftijd van 21 jaar neemt ze het op tegen 9 andere talenten uit de culinaire top van Nederland.

Afgelopen week kwam de jury langs voor een diner bij Vive la Vie, om Nina te beoordelen in haar rol als gastvrouw.Ze heeft het supergoed gedaan, maar vooral ook met heel veel plezier.

Wij zijn enorm trots op haar en wensen Nina veel succes bij de finaledag op 24 september!!!


Onze eigen Moestuin

Nieuw dit jaar is ook dat restaurant Vive la Vie een eigen moestuin heeft! Met veel toewijding zorgt Jeroen ervoor dat wij onze eigen verse, biologische groenten en kruiden kunnen oogsten en verwerken in onze gerechten.

De eerste oogst is binnen en het is fantastisch om deze heerlijke, zelfgekweekte ingrediënten met u te delen. Van kruidige daslook tot kraakverse doperwtjes en zoete rabarber… we verwerken zoveel mogelijk van onze eigen producten in ons menu. Deze stap stelt ons in staat om nog duurzamer te werken en u gerechten te serveren die niet alleen heerlijk zijn, maar ook met respect voor de natuur zijn bereid.

Vive la Vie blijft deze zomer open

Dit jaar zal Vive la Vie gedurende de gehele zomerperiode geopend zijn.

Wij nodigen u van harte uit om de kookkunsten van onze nieuwe Chef Tim Ringers te komen proeven en de pure smaken van onze eigen moestuin te ontdekken.

Graag tot snel bij Vive la Vie!