Selecteer een pagina
Restaurant Vive la Vie bestaat 10 jaar!

Eind januari 2014 openden wij onze deuren. Al 10 jaar lang hebben wij in restaurant Vive la Vie de heerlijkste gerechten bereid en geserveerd. Het waren 10 bewogen jaren, met vele hoogtepunten. Stap voor stap hebben we Vive la Vie steeds mooier gemaakt. Tijdens Corona werd ons ondernemerschap behoorlijk op de proef gesteld, maar dit heeft ons alleen nog maar sterker gemaakt. We kunnen wel zeggen dat een droom nu werkelijkheid is geworden.

We zijn ontzettend trots op wat we hebben bereikt. Maar dit hebben we natuurlijk niet alleen gedaan. We hebben een geweldig team met allemaal toppers die zich elke avond vol passie en toewijding inzetten om jullie een geweldige avond te bezorgen.

Een speciaal bedankje ook voor jullie, onze trouwe gasten. Jullie betrokkenheid, support en enthousiaste reacties betekenen heel veel voor ons. Bedankt voor jullie bezoek en graag tot snel!

Liefs Jeroen en Lara

 

Jubileumactie

Om te vieren dat wij jarig zijn, hebben wij een leuke actie. Speciaal voor onze vaste gasten geven we 10% korting op de gehele rekening.

Voorwaarden:

  • De actie geldt op alle beschikbare woensdagen en donderdagen in 2024.
  • Plaats de reservering uiterlijk op 1 februari ovv “jubileumactie”
  • Valentijnsdag (14 feb) is uitgesloten van deze actie.
  • Voor groepen vanaf 8 personen hebben we andere arrangementen.
Valentijnsdag

Vier de liefde met een romantisch Valentijndiner bij Vive la Vie. Geniet van de intieme sfeer, de geweldige service en de betoverende smaken van ons Valentijnsmenu. Reserveer nu en maak van je avond een onvergetelijke herinnering.

Reserveer direct