Selecteer een pagina

Restaurant Vive la Vie 10 jaar!

Eind januari 2014 openden wij onze deuren. Al 10 jaar lang hebben wij in restaurant Vive la Vie de heerlijkste gerechten bereid en geserveerd. Het waren 10 bewogen jaren, met vele hoogtepunten. Stap voor stap hebben we Vive la Vie steeds mooier gemaakt. Tijdens Corona werd ons ondernemerschap behoorlijk op de proef gesteld, maar dit heeft ons alleen nog maar sterker gemaakt. We kunnen wel zeggen dat een droom nu werkelijkheid is geworden.

We zijn ontzettend trots op wat we hebben bereikt. Maar dit hebben we natuurlijk niet alleen gedaan. We hebben een geweldig team met allemaal toppers die zich elke avond vol passie en toewijding inzetten om jullie een geweldige avond te bezorgen.

Een speciaal bedankje ook voor jullie, onze trouwe gasten. Jullie betrokkenheid, support en enthousiaste reacties betekenen heel veel voor ons. Bedankt voor jullie bezoek en graag tot snel!

Jubileumactie

Om te vieren dat wij jarig zijn, hebben wij een leuke actie. Speciaal voor onze vaste gasten geven we 10% korting op de gehele rekening.

Voorwaarden:

  • De actie geldt op alle beschikbare woensdagen en donderdagen in heel het jaar 2024.
  • Plaats de reservering uiterlijk op 1 februari ovv “jubileumactie” (geldt niet voor reeds geplaatste reserveringen)
  • Valentijnsdag (14 feb) is uitgesloten van deze actie.
  • Voor groepen vanaf 8 personen hebben we andere arrangementen.