Overnachten in Stijl

Overnachten in de stad Groningen

Wilt u uw bezoek aan Restaurant Vive la Vie combineren met één of meerdere overnachtingen in de mooie stad Groningen?

Wij zijn een samenwerking aangegaan met overnachteninstijl.nl omdat zij hetzelfde doel voor ogen hebben als wij. Samen willen wij ervoor zorgen dat uw weekendje Groningen een onvergetelijke ervaring wordt.

Overnachteninstijl beschikt over een aantal unieke en sfeervolle hotel appartementen in het centrum van Groningen, die allemaal heel verschillend van karakter zijn. Dus voor elk wat wils. De accommodaties van overnachteninstijl.nl zijn van alle gemakken voorzien en liggen allemaal op een steenworp afstand van ons restaurant. Gastvrouw Diet Daleman zorgt voor een hartelijk ontvangst en staat ervoor garant dat u een fantastisch verblijf zult hebben in Groningen.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden om een heerlijk diner te combineren met een overnachting.

Overnachten in de provincie

Wilt u na uw culinaire ervaring bij Restaurant Vive la Vie juist genieten van de rust en ruimte op het Groninger landschap? 

Via de website campaya.nl ontdekt u de mooiste vakantiehuizen in de omgeving van de stad Groningen. Geniet hier van het vlakke, uitgestrekte uitzicht over het Groninger platteland en ga voor een frisse neus bij het Wad.